Even voorstellen...

Evelyn van den Hurk | Training & coaching

Leuk je te ontmoeten

Een goede voorbereiding en met vertrouwen starten op het voortgezet onderwijs, dat is wat ik alle basisschoolleerlingen gun. In de praktijk zie ik dat de overgang niet altijd makkelijk verloopt. Ouders die ik spreek geven aan dat hun kind niet voldoende uit de verf komt, terwijl de capaciteiten er wel zijn. Met andere woorden, ze begrijpen de stof wel, maar hoe moeten ze deze nu leren? Ook gedurende  de ‘middelbare’  kunnen ze hier tegen aan (blijven) lopen. En ook ik ben ervaringsdeskundige op dit gebied met 4 pubers die in meer of mindere mate met de uitdaging van het ‘leren leren' te maken hebben gehad op de middelbare school. Vaak heb ik me afgevraagd, ‘op wat voor manier zou dit makkelijker en leuker kunnen voor mijn kind, waarbij er ook nog ruimte is voor andere zaken dan school’? Ik weet hoe lastig het is dat je soms niet meer weet hoe je je kind op dit gebied kunt helpen. En hoe dit jou en je kind enorm kan frustreren.

Ik ben Evelyn van den Hurk

Ik werk al zo’n 25 jaar met erg veel plezier met kinderen en hun ouders. Na een loopbaan van 20 jaar als logopedist ben ik me meer bezig gaan houden in de coaching van ouders en kinderen op het gebied van opvoeden en opgroeien.

Daarnaast bleef voor mij de uitdaging op zoek te gaan op welke manier ik kinderen kon ondersteunen hoe op een effectievere, snellere en leukere manier hun huiswerk te maken. Waarin zij hun eigen mogelijkheden en kwaliteiten ontdekken in hoe te leren, zodat ze met meer zelfvertrouwen en eigen regie de middelbare school kunnen doorlopen.

Studielift leermethode

De leermethode van Studielift was het antwoord voor mij. Het cursusaanbod voor leerlingen van groep 8, middelbare school en vervolgonderwijs sluit goed aan wat leerlingen op het gebied van studievaardigheden nodig hebben. Ik verzorg daarom ook met veel plezier de volgende cursussen;

  • De cursus OP WEG NAAR de Brugklas
  • De cursus ‘snel leren=leuk leren’
  • De cursus ‘Snel leren =leuk leren’ -vmbo
Daarnaast bied ik individuele begeleiding op het gebied van faalangsttraining.

Meer informatie over het aanbod kun je vinden op deze website.
Voor contact mag je me mailen naar info@evelynvandenhurk.nl of 06-37 39 55 56